ZOEKEN WIJ JOU?

VACATURE BEDIENING CAFE RESTAURANT SPOORZICHT HEERENVEEN

Wie zijn wij?

Reeds in de negentiende eeuw stond op de hoek van de Parallelweg en de Dubbele Regel in Heerenveen-Noord een fraaie uitspanning waar dorstige en hongerige gasten zich laafden aan dranken en voedzame spijzen. Bovendien konden zij er overnachten. Het etablissement droeg toen al de naam Spoorzicht. Maar niet alleen was deze herberg er voor de mens, ook paarden konden er terecht. Zij werden net als in een authentieke doorreed ververst en van water voorzien.

Spoorzicht is een zaak voor iedereen. Voor wandelaars, stappers, kroegtijgers, lunchgasten, zakenmensen, bohemiens, bestuurders, netwerkers, niet-werkers, avonturiers, minnaars van de muze, sportlui, vrienden, buren, vrouwen en jongens.

Het café heeft geen bepaalde stijlkenmerken. De inrichting is aangepast aan de sociale functie. Dus niet hangen aan de bar, maar zitten aan kleine of grote tafels met Perzische kleedjes. Opvallend is de geheel koperen toog in het hart van de zaak.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een nieuw gezicht (m/v) die eindverantwoordelijk is voor het draaien van ons restaurant. Jij zorgt er voor dat elke gast een tevreden gast is. Met enige regelmaat vindt er onder jouw leiding overleg plaats om diverse zaken met het personeel te bespreken.

Wij werken in een hecht en enthousiast team en zien ons team graag aangevuld met enthousiaste en representatieve medewerker(s). Je beleeft plezier in het verlenen van gastgerichte service en draagt zorg voor tevreden gasten. Service heb je hoog in het vaandel staan. In deze functie ben je de gastheer/gastvrouw, kortom het visitekaartje van het restaurant.

Wat verwachten wij:

  • (Leidinggevende) ervaring
  • Ervaring in de horeca
  • Gevoel voor gastvrijheid
  • Service gericht, representatief, commercieel
  • Flexibel inzetbaar (geen negen tot vijf mentaliteit)
  • Zelfstandig én in teamverband kunnen werken
  • Een duizendpoot en bereid alle voorkomende werkzaamheden te verrichten
  • 32 uur per week

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je enthousiast? Wij zien jouw motivatie graag tegemoet. Je kunt jouw brief en Curriculum Vitae bij voorkeur per e-mail sturen naar: peter@peterspartyservice.com !