Evenementen

Ook voor een evenement op maat kunt u terecht bij restaurant Spoorzicht. Regelmatig organiseren we een gezellige middag of avond voor een familie of bedrijf.

Een voorbeeld hiervan is de oer-Hollandse quiz ‘Ik hou van Holland.’ Deze quiz bevat alle elementen voor het perfecte uitje en is dus uitermate geschikt voor teambuilding, groepsuitje of bedrijfsfeest! U wordt ontvangen door een enthousiaste quizmaster. Onder het genot van een drankje legt hij alle ins & outs uit, zodat u met een gezonde dosis teamspirit aan de quiz kunt beginnen. Wat staat u te wachten? Als eerste wordt u in 2 teams verdeeld. De 2 teams worden flink aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes. Het is ook mogelijk om vragen over uw bedrijf of familie in de quiz te verwerken. En ook kunt u de quiz tussen de gangen van uw diner door spelen.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een pubquiz. Een pubquiz is eigenlijk niet meer dan een spelletje in een kroeg. De quiz bestaat uit 80 vragen waarop teams (2 tot 5 personen per team) proberen zoveel mogelijk goede antwoorden te geven. Ieder goed antwoord is 1 punt waard en het team met de meeste punten wint. Zo eenvoudig werkt een pubquiz. Gezelligheid gegarandeerd!

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een ‘ouderwets’ spel Bingo. Bingo heeft bij sommigen een stoffig imago. Niets is echter minder waar, het is retro en hip! Zodra het spel is begonnen komt men er achter hoe spannend het is. Iedereen laat zich meeslepen. Het is een spel voor meerdere spelers waarbij iedere speler een formulier met getallen heeft die kunnen worden weggestreept wanneer het getal, dat wordt getrokken door de spelleider, ook op dit formulier staat.

Toch een hippere versie van Bingo? Dan kunt u kiezen voor Swingo. Een variant met bekend klinkende nummers op de Swingokaart.

Voor elke feestelijke bijeenkomst kunnen wij de perfecte ambiance verzorgen. Bel gerust voor meer informatie of maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.